Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam


Bo


Beste Bo , vandaag heb ik jou voor het eerst gesproken jij wist mij direct te vertellen wat er gaat komen ook heb je mij geleerd om voor mezelf op te komen en mij adviezen gegeven. Jij sloeg de spijker op zn kop je zei precies wat ik voelde en bevestiging was goed om mij voor te bereiden. Je bent een aanrader en aanwinst op deze lijn . Dank dat je als een hartsvriendin, moeder tot mij sprak , je bent een aanwinst hier , Bedankt en dikke knuffel .

Joy.

Geplaatst door Joy
Zow dan. Ik heb je in 2017 gebeld, en gister dus weer 27-05-2019. Ik heb het nog eens nagelezen wat je in 2017 vertelde, toen kon ik het niet plaatsen over wie het precies ging. Dit keer vertelde je gewoon precies hetzelfde, en exact de situatie waar ik me nu in bevind (dit kan echt niet toevallig gegokt zijn) en kan ik het wel plaatsen. Ik gun het iedereen om jou te bellen, het komt gewoon uit wat je zegt, echt bizar gewoon.
Ps. Romyna is echt een topper op deze lijn. Als je iemand wilt bellen, bel.
Liefs.

Geplaatst door M
Zow dan wat ben jij goed. Je gaf aan dat er een breuk rond 29 april kwam, uiteindelijk is dat 2 dagen later gewoon gebeurd. ik had die datum los gelaten, dacht er niet eens meer aan, totdat ik het nog eens na las wat je verteld had. Ongelofelijk hoor.

Geplaatst door marieke
Beste Gunter, afgelopen weken heb ik jou regelmatig gesproken, je zei steeds het zelfde ,in dagen en uren zou jou voorspelling uitkomen .en ja het gebeurde zoals jij had voorspeldt. Jij verdient alle sterren uit de hemel, Ik zie weer uit naar de volgende voorspellingen en getuigenissen dat ik tzt weer zal plaatsen. EEN TOPPER HELDERZIEND/ PARAGNOST. GRACIAS MI A MORE
Joy.

Geplaatst door Joy
Beste lieve Gunter, ik heb jou nu enkele keren gebeld en je blijft steeds het zelfde zeggen, nu .je voorspelling is uitgekomen TOPPER. We gaan idd een korte vakantie houden samen. Nu op nr de volgende voorspellingen. Je ben een aanrader, je eerlijkheid en openheid je wind er geen doeken omheen dat wordt erg gewaardeerd. Bedankt .
Tot gauw weer.
Grtjes en xx J/ Joy.

Geplaatst door J/Joy
Lieve Gunter, 30 mei belde ik jou mbt een ontmoeting die plaats vond 1 dag later, jij voorspelde datgene wat er zou gebeuren.en ja hoor klopte helemaal ZELFS boven mijn verwachting mijn wat een TOPPER ben je. 2 dagen later belde ik jou terug deed mijn verslag uitbrengen jij voorspelde nog veel meer leuke dingen die plaats gaan vinden ,zelfs mijn baan voorspeld. Ik zie uit nr de mooie voospellingen dan weer getuigenissen plaatsen. Jij verdiend meer dan 5 sterren, bedankt lieve Gunter tot snel groetjes J/Joy.

Geplaatst door J/Joy
Beste Joke, een jaar geleden voorspelde je een gebeurtenis (financieel) wat ook uiteindelijk gebeurd is. ik kan het nu eigenlijk ook pas plaatsen. bizar. knap gezien. Je bent meer dan 5 sterren waard.
Liefs.

Geplaatst door M.
Beste Shar,
Ik heb je deze week 2x gebeld, je hebt eigenlijk in beide gesprekken zo ongeveer precies hetzelfde gezegd, alleen de tweede keer nog gedetailleerder, je geeft zoveel informatie, niet normaal eigenlijk hoe je dat weet. Ik denk dat je het heel druk gaat krijgen op deze lijn. Je bent echt 'n aanrader.
Liefs M.

Geplaatst door M.
Lieve Maddy, weeral had je gelijk. ik dank je enorm . Dikke knuffel van Leentje.

Geplaatst door Leentje
het was fijn om met u te praten. Zal je advies opvolgen. Heel erg bedankt. Fleur.

Geplaatst door Fleur
Ik heb je nu een paar gesproken en iedere keer top.bedankt Kiki. Cecile

Geplaatst door Cecile
Lieve Desteny, dank. Zo op mijn gemak bij jou.
Je kaartjes daar heb ik vertrouwen in.
groetjes Paulina. x

Geplaatst door Paulina
Wow. Jij bent goed. Ik wil je bedanken voor je steun.Beau.

Geplaatst door Beau
Gunter iedere x als ik je gesproken heb je het weer goed voorspelt. Dingen die je zei kwamen uit. En dat u wist van mijn 3 miskramen, waar ik u nog nooit over had verteld. En het waren alle 3 jongetjes.
Bedankt voor uw hulp/steun
C.

Geplaatst door Corrie
bijzonder verhelderend en positief.

Geplaatst door frank
Bijzondere reading gehad. Ze gaf aan dat er vernieuwing komt op elk levensgebied, en dat is en voel ik ook zo. En zo vertelde ze nog meer dingen die momenteel spelen en ook kloppen. Over de toekomst qua liefde moet ik nog even afwachten, ben heel benieuwd en ik hou je op de hoogte. liefs M.

Geplaatst door M.
Alle veranderingen heb je juist gezien. Toppertje hoor :). M.

Geplaatst door M.
Cassandra bel u zeker weer. Ik vind je erg goed Dankjewel dat je me op mijn gemak kan brengen en in me gelooft. tot snel, Lis.

Geplaatst door Lis
Toppertje. zegt precies zoals de situatie is. :).

Geplaatst door M.
Lieve Nina, ik heb u dit weekend aan de tel gehad. het was een heel fijn gesprek waarin veel naar voren kwam. u gaf ook aan dat ik hem snel zou zien, ik was er niet zo zeker van :) maar vandaag is het uitgekomen. Hij is langs geweest. Wel kort maar hij is geweest zoals u al aangaf. Ik hoop dat de rest van de voorspelling ook uit mag komen en dat hij over 2/3 maand de keuze gaat maken. En dat wij samen verder gaan. Ik bel zeker weer.

Groetjes.

Geplaatst door .
Voelt goed aan. want zij zag precies hoe de situatie nu is. Ik ben benieuwd of haar voorspelling uitkomt en laat dat dan zeker weten. Bedankt violette.

Geplaatst door chiara
Desteny, helemaal in de wolken van wat je me vertelde. Ongelofelijk wat jij kan zien. dank je voor alles. ik voel zoveel energie van u en dat geeft me de nodige kracht. Eden.

Geplaatst door Eden
Heel fijn om jou te spreken. Ik probeer u later even terug te bellen. Groetjes.

Geplaatst door chiara
Fijn gesprek en ik hoorde echt dingen die klopte. En het advies wat ze gaf lag mij zo goed. Hele wijze vrouw met los van dit ook veel levenservaring. We bellen weer een keer!.

Geplaatst door chiaraGetuigenissen op online.Paragnostamsterdam.nl

Als u een getuigenis over een van onze paragnosten plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere paragnosten.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een paragnost. Kies eerst een paragnost en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze paragnostenpagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

paragnosten-team


Naar Boven