Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam

Anouk - PIN 2316

Hoi, mijn naam is medium Anouk. Ik ben een hoogsensitief medium en gebruik de Lenormandkaartjes ter bevestiging van mijn intuïtie. Tevens ben ik relatiecoach en heb ik 25 jaar psychiatrische ervaring als coach achter de rug in verband met verslavingen en andere psychische problematiek zoals dwangneurose en narcisme.

Bel Anouk op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Anouk

Hey Anouk, in eerste instantie geloofde ik geen woord van van je zei. Hoe dan zou mijn vriend me verlaten? Hoe dan was het plots klaar?
Nu 4 maand later moet ik zeggen dat je 100% gelijk had.
Iedereen zei het komt wel goed. Jij niet. Spot on. Thx voor je eerlijkheid.

Anoniem

Wow Anouk alweer een voorspelling uitgekomen! Je zag al een tijd een zwangerschap die ik niet kon plaatsen. Nu blijkt mijn schoondochter in verwachting te zijn. Geweldig! Ook zag je weer een waterlekkage in mijn huis wat je niet kon weten, het klopt ook helemaal! Je blijft voor mij de beste op de lijn. Recht door zee en je houdt mensen niet onnodig lang aan de lijn wat ik ook zeer waardeer. Mensen zit je in zak en as en ben je op zoek naar antwoorden, bel dan Anouk!

S.

Het was een hele tijd geleden dat ik je belde, maar je kende me nog en wist van mijn problemen, bedankt voor je positieve reading Anouk veel liefs van Daphne.

Daphne

Nooit eerder Anouk gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium. je had gelijk, het werd een bbq. A.

A

100 sterren waard. Zoals zovelen moet ik ook bevestigen dat ze altijd gelijk krijgt? ik bel Anouk al enkele jaren en sommige periodes heel erg vaak. nog nooit heeft ze ongelijk gehad ! soms denk ik ja , het zal wel en zie ik het niet echt gebeuren, maar toch krijgt ze altijd gelijk. Daarnaast geeft ze me steeds goede raad waar ik echt iets mee kan. Dank je lieve Anouk x

Anoniem

Liefste Anouk,
je zegt altijd: Tijd is niet mijn vriend. Waardoor het me soms onzeker maakt als wat je zegt niet meteen uit komt. Maar na een beetje geduld zat je er weer boenk op. Ongeloof straf! Weer van mijn sokken geblazen door jouw straffe voorspellingen. Iedere keer komt het uit wat je zegt! Daar bovenop ben je zo lief en fijn om mee te praten. Het spreekwoord zegt: Ik heb geen kristallen bol... Maar ik heb die van mij wel gevonden. Dat ben jij! Heel veel liefs en zonder twijfel tot horens!

Julke

Geweldige vrouw is Anouk om mee te praten, rechtdoor, goed of slecht, het wordt gezegd zoals het is. Geeft goede adviezen, is een echte steun. Dank Jan.

Jan

Meer dan 5 sterren waard. Weer zag je het goed. De nieuwe collectie komt nu echt van de grond. Bedankt en tot snel Lenor.

Lenor

Anouk je bent een zeer lieve, geduldige dame met een zachte stem die alles ziet zoals het echt is. Je begrijpt me volledig en geeft me steun en terug energie. Dit was niet de 1e X dat ik je belde en ik ga je ook zeker nog bellen.
Als dank wil ik je graag een warme knuffel met veel liefde toesturen. C

Carlita

Hoi Anouk, dank je om me de situatie te laten bekijken zoals ze is en niet vertekent door mijn emoties.
Het heeft veel opheldering gebracht. Mijn veranderde houding heeft onze relatie terug op een beter spoor gebracht.
Tot snel weer.

Anoniem

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Anouk

PIN 2316

Dit is de profielpagina van paragnost Anouk. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven