Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam

Catharina - PIN 2329

Ik ben Medium Catharina, een ervaren helderziend, voelend en wetend spychic mental top Medium. Met paragnostische gaven, tevens ben ik reiki master teacher en regressie counselor. Ook leg ik contact met overleden dierbare van u. Voor al uw vragen kunt u bij mij terecht, door mijn gave en ruime ervaring tijdens een reading kan ik ook een healing toepassen en zien waar de blokkade zich bevind. Ik kan daarbij ook negatieve energie├źn weghalen. Ook voor vragen op spiritueel en paranormaal vlak kan ik een ieder te woord staan. Heeft u last van entiteiten dan ben ik ook bereikbaar. Lieve licht groetjes Catharina.

Bel Catharina op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Catharina

Lieve Catharina,
Ik bel je al jaren en ben zeer tevreden met onze gespreken en jouw voorspellingen.
Je gaat tot de bodem van het onderwerp dat iemand vraagt. En dit met veel geduld en deskundigheid als medium.
Het bijzonder bij jou is jou mediumschap, en hoever je iemand zo scherp kunnen aanvullen en omschrijven.
Ik blijf je fan! Hopelijk nog veel jaren mogen wij praten! Grtjes, S. (Je weet wie ik ben.)

Sonia

Lieve Catharina, zoals beloofd een mooie review. Als het aan mij lag krijg je 100 sterren. Tijd nodig gehad om de twee lange gesprekken uit te laten kristalliseren. Megabedankt! Je hebt me enorm geholpen, inzicht gegeven en duidelijkheid gegeven. Onvoorwaardelijke liefde en loslaten. Ik kan met compassie naar zijn proces kijken. Voel heel veel gebeuren bij hem. Ik stuur nu liefde en laat het weer los. Het geeft rust in mijn hoofd. Ik had dit nodig om weer terug bij mezelf te komen. En hem zijn eigen draken te verslaan. Hij werkt hard en zie van een afstand zijn proces. Wanneer het tijd is komt hij wel. Dit is ook mijn werkwijze. En het is fijn om op dit niveau te sparren. Je bent een wijze vrouw. Heel veel liefs xx J.

Lightworker

Hay Hay lieve Catharina, ik wil je bij deze even laten weten dat ik zeer op je ben gesteld, waarom dat is is omdat ik je al zolang ken en zeker ervan overtuigd ben inmiddels dat je waarnemingen altijd juist zitten, keer op keer verbaas je me weer. Ik voel je van een afstandje als een zeer belangrijk gewaardeerd persoon, je bent ongelooflijk goed in je waarnemingen chapeau! Ik wil heel graag via deze weg bedanken voor je al liefde en steun en luisterend oor tot nu toe, en ik hoop nog jaren lang een vriendschap via deze lijn te mogen behouden ga zo door je bent naar mijns inziens de beste in mijn ogen, en het vertrouwen heb je mij niet in een keer gegeven maar het is wel uit de jaren dat ik je ken gebleken dat ik je blindelings vertrouw als een zeer warme liefdevolle medium/paragnost mijn dank is groot. Heel veel liefs, Tweelingen 202

Tweelingen202

Lieve Catharina, je hebt me jaren bijgestaan en mij toen ook al veel geholpen en gisteren weer, ondanks dat ik je bijna 2 jaar niet heb gesproken en toch heb je mij weer in mn kracht hebt gezet superbedankt ervoor. Ik heb mn volste vertrouwen dat alles zo verloopt zoals je hebt voorspeld, ook heb je een mooie bericht van mijn overleden moeder mij gegeven, dat ik niet zo kritisch moet zijn, prachtig, ik zou een ieder aanraden om jou te bellen want je bent een prachtige Engel die echt voorspeld en je tevens er ook bij helpt tijdens de reading.

Je grote fan R

Happy girl

Gisteren een email consult ontvangen van je. Wat ben jij goed in het invoelen. Helaas heb ik gisteren ook gebroken met A. (Ben nog heel benieuwd hoe het verder ontwikkeld).

Ingrid

Gisteren een email consult ontvangen van je. Wat ben jij goed in het invoelen. Helaas heb ik gisteren ook gebroken met A. (Ben nog heel benieuwd hoe het verder ontwikkeld).

Ingrid

Voorspelling is uitgekomen.

N

De muziek sloeg over hoor tijdens het eerste nummer en ik moest keihard lachen. Iedereen verbaast achterom kijken. Kon ik ze het pas bij het laatste nummer tijdens mijn speech vertellen.

G

Lieve Catharina, je betekent heel veel voor mij in je readingen. Ik heb je vorige week nog eventjes gesproken, en weer komen de voorspellingen weer uit keer op keer. Ik weet niet wat voor mooie krachtige gaves je bezit maar ze komen hoe dan ook uit. Heel veel dank en veel liefs je vaste maatje op de lijn X. Tweeling M.

TweelingM

Ik schrijf deze recensie omdat ik me zeer aangetrokken voel tot dit medium wat zij zegt komt altijd uit, tijd is niet te peilen in de spirituele wereld maar het komt uit. Ze geeft mij veel vertrouwen in het leven en wat allemaal gaande is op dit moment bij mij, ook veel steun en vooral een luisterend oor heeft Catharina. Ik bel haar nu ongeveer zo'n 1,5 jaar en voel me nog steeds zeer vertrouwd bij haar. Ze zegt precies hoe het zit en niet anders, lieve mensen ik raad jullie deze paragnost ten zeerste aan om haar te bellen, ze is de moeite waard.
Heel veel dank tot nu toe, en ik hoop dat ik je nog jaren lang mag spreken via de lijn je bent fantastisch.

Liefs,
RAM.

RAM

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Catharina

PIN 2329

Dit is de profielpagina van paragnost Catharina. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven