Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam

Cher - PIN 2843

Ik ben een heldervoelend medium en ervaren tarot kaarten legger, tevens bedreven in het pendelen en I Tjing. Ik bied ook een luisterend oor en kan u helpen oplossingen te vinden. Met mijn jarenlange ervaring bied ik je een helpende hand. Ik geef antwoord op al uw vragen, liefs Cher.

Bel Cher op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Cher

Cher, wat blijft het toch fijn om jou altijd te spreken, je neemt al mijn onzekerheden en onrust weg. Je helpt mij enorm om alle blokkades en de negatieve energie├źn weg te halen. Jij bent echt een wonder en brengt dan ook elke keer weer een lach op mijn gezicht. Zo komen jouw voorspellingen ook keer op keer uit. Ik kan het blijven zeggen, waar wacht je nog op en ervaar t zelf.
Liefs Suus.

Suus

Goedenavond. Bedankt! Ik ben heel benieuwd. Ik zal u nog een keer bellen.

Anoniem

Dankjewel weer Cher. Je voorspellingen komen uit en je kan mij weer even in mijn kracht zetten. Dikke knuffel S.

S

lieve Cher. Wat ben ik verschoten hoe je gedetailleerd kon beschrijven wat er juist bij mij afspeelde. Gegarandeerd dat ik jou nog eens zal contacteren. Lieve groetjes Sterre.

Sterre

Een vriendelijk woord en veel goede raad, dat kreeg ik vandaag van Cher. heel veel dank

Katrien

Cher, ik wou jou nog bedanken voor het consult. Je voorspelde mooie dingen ook gaf je mij zelfvertrouwen. X tot hoors. liefs Victoria

Victoria

Ik vond het echt een super fijn gesprek. Hele rake dingen die ze zei. Echt heel knap! Heb dan ook vertrouwen in haar voorspellingen Xxx

S

Ontzettend bedankt voor gesprek. Gewoonweg fantastisch. Tot binnenkort.

Ylona

Lieve Cher, je bent echt top. Schrok ook van de dingen die je kon zien. echt bedankt je gaat zeker weer wat van mij horen, knuffels Simone.

Simone

Cher is geweldig. Ik heb haar vaak gebeld in de afgelopen maanden over de nare situatie waarin ik ben beland. Zij blijft heel rustig, zuiver en bij de kern. Dank. Celia.

Celia

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Cher

PIN 2843

Dit is de profielpagina van paragnost Cher. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven