Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam

Han - PIN 2553

Spiritueel coach, heldervoelend en helderwetend medium. Gespecialiseerd op relatiegebied, carriere, zielsverwantschap en spiritueel ontwaken. Graag ondersteun ik jou bij vragen over relaties, liefde, werk, en geef ik begeleiding tijdens transformatieprocessen. Als spiritueel coach kan ik je door middel van helderweten en heldervoelen, antwoorden en inzichten geven op je levensvragen. U kunt bij mij terecht voor een vertrouwelijk gesprek.

Bel Han op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Han

Gewoon to the point. Geen onzin of nonsens maar een heel concrete verhaal. Dankjewel.

patrick

Bedankt Han, altijd zuiver en eerlijk.

Wen

Han

Bij deze wil ik u toch nog bedanken de credits waren op!

Rita

Han, u heeft mij een heel helder beeld gegeven over mijn liefdes leven, en de manier hoe u mijn partner beschrijft is uiteraard perfect. En Zal u advies ook echt in mijn achter hoofd houden. Tx Fab.

Fab

Hoi
Ik heb jou een week geleden gebeld
Je hebt mij bepaalde zaken voorspeld
Ook hoe mijn ex vriend was klopte helemaal ....dat er iemand anders in mijn Leven komt moet nog gebeuren
Had jou gevraagd ivm een appartement.....of ik het Zou hebben en je zei ja en dat er een verhuis komt en ijou voorspelling is uitgekomen ......dankjewel
Bel jou nog

Veel liefs Marianne

Marianne

Hoe moet ik hier aan beginnen niet makkelijk maar wat de Han ziet en doorkrijgt ja daar ben ik echt even stil van. Dat is nog niet alles Han zegt dingen die niemand weet, dingen die en hoe ze zijn bevestigd ook zonder dat ik er over heb gepraat of nog maar een woord over zou of hebben gezegd. Ik heb vertrouwen in mediums maar Han schiet voor mij echt wel de hoofdvogel af niet te geloven wat hij wist en kan zeggen. Ben er tijdens dit schrijven nog stil van dank je wel Han en voor de rest ja kan ik niks anders dan hopen dat het ook zo zal zijn maar dat hoor je dan wel.

Luc

Zojuist met Han gesproken. Met veel liefde en toewijding kijkt, voelt Han, alles wat hij zegt is herkenbaar. Han communiceert met zijn gidsen , hij is in een woord geweldig, zo concreet ziet hij in de toekomst en voelt de ontwikkelingen die komen gaan. Han tot de volgende keer. Dank je wel, voor mij de beste op deze lijn, zo zuiver.

Hanneke

Was echt goed, vertelde even hoe ik in elkaar zat en hoe de situatie zat. Ook vond ik het gezellig! Ik raad Han aan.

Anoniem

Han, ik heb jou werkelijk NIETS gezegd en jij wist gewoon ALLES te vertellen hoe het zat, tot in de kleine details. Ik heb je tijdens het gesprek 3x wauw gezegd uit pure verbazing over je kunde om alles te zien en te voelen zoals ik het heb meegemaakt. Ik sta perplex. Nogmaals WAUW!.

Eley

Dank je wel lieve Han, dikke knuffel Hanneke.

Hanneke

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Han

PIN 2553

Dit is de profielpagina van paragnost Han. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven