Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam

Han - PIN 2553

Spiritueel coach, heldervoelend en helderwetend medium. Gespecialiseerd op relatiegebied, carriere, zielsverwantschap en spiritueel ontwaken. Graag ondersteun ik jou bij vragen over relaties, liefde, werk, en geef ik begeleiding tijdens transformatieprocessen. Als spiritueel coach kan ik je door middel van helderweten en heldervoelen, antwoorden en inzichten geven op je levensvragen. U kunt bij mij terecht voor een vertrouwelijk gesprek.

Bel Han op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Han

Han dank voor het fijne en heldere gesprek, we vielen helaas uit de lucht. Hoop dat het uit gaat komen en er weer wat meer plezier in het werk komt.

Anne

Formidabel! Zonder veel informatie wist je direct heel treffend en gedetailleerd te zeggen wat er speelt in de relatie met mijn lieve borderliner vriendin. Je zoomde ook op mij in, net zo treffend. Wat je niet kon weten zei je wel allemaal. Speciaal! Ik ga je zeker vaker bellen. Dank je Han en veel geluk gewenst.

EE

Han is duidelijk betrouwbaar eerlijk en geeft alles goed door, bedankt Han.

Mw

Lieve Han.
Mijn beltegoed was op aangezien ik vanuit het buitenland bel. Je hebt al meerdere readings voor me gedaan in de afgelopen jaren en het klopt altijd.
Meerdere mensen moeten jou ontdekken. Schrijf je in het is internationaal. Je behoort daar.

Anoniem

Han kan erg goed invoelen op mensen. Ik heb hem een paar keer gebeld met concrete vragen en wat hij zei bleek iedere keer te kloppen.

Anoniem

Ik heb Han al een paar keer gesproken. Zeer prettige man met een aangename stem en hij geeft goede adviezen. Hij weet personen feilloos te beschrijven, stimuleert je om het beste in jezelf naar boven te halen en stelt je op je gemak. Ik vind Han beslist w van de besten.

Pauline

Jou vorige voorspelling is uitgekomen. Dit is de reden waarom ik weer teruggebeld heb. Dankjewel voor je inzichten en snelle antwoorden.

N.

Dag Han, ik hoorde jou wel doch jij mij niet meer.
Wou dit even meegeven.
Dank je voor alle info die ik reeds mocht ontvangen,
ik heb vertrouwen in jouw info.
Vriendelijke groet.

de buren....

Hoi Han

Ik heb jou net gebeld , ik bel jou zeker terug op later tijdstip. Je zat er echt bovenop. Fijne avond nog. Grtjs.

rita

Dankjewel Han voor jouw heldere antwoorden en inzichten. Je hebt me heel goed geholpen met jouw duidelijkheid. Hopelijk kan ik je snel berichten met positieve berichten.

N

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Han

PIN 2553

Dit is de profielpagina van paragnost Han. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven