Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam

Patricia - PIN 2816

Verdrietig, liefdesperikelen of andere zaken? Ik ben Patricia intuitief medium en kaartlegster en wil je bijstaan bij alle mogelijke levensvragen. Geen onderwerp is te vreemd om te bespreken en ik respecteer altijd je privacy. Jouw gedachten en gevoelens zijn veilig bij mij. Ik help je bij het maken van belangrijke keuzes en geef je inzicht in zaken en mensen zodat je weer verder kan. Liefs Patricia.

Bel Patricia op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Patricia

Patricia, lieve vrouw uit belgie ik heb u pas kort gesproken stelt me gerust, bevestiging is soms nodig u blijft het zeggen 100 procent zeker dat ze terug komt soms moeilijk te geloven na alles wat er gebeurt is in al die tijd dat ik met haar ben maar goed wat dat betreft heeft u het altijd goed dan ga ik er deze keer ook maar van uit ik geloof in u. Namaste Jan.

Jan

Lieve Patricia, dank u voor de gesprekken van de afgelopen tijd. U vertelde dat t contact met P zeker nog komt. Ik wacht af en kan me helemaal vinden wat u allemaal vertelde.

Clemence

Een aanwinst op de lijn. Altijd even vriendelijk topper deze vrouw.

f

Patricia
1wow zo goed aangevoeld. En laat dat andere maar komen.

Rita

wow wow even van mij stokken geblazen, ze zegt zo als het is nee nee geen mooi praatjes, en weet zo veel meer dan je zelf zou denken en wat dan nog van aan is het klopt ook zaken die ik niet zij vertelde zij mij, ook kwa tijd heeft ze iets mee geven aan mij
ik hoop dat ze er op zit of toch dicht bij met wat er zou moeten gebeuren, maar is echt goed wie twijfels heeft bel patricia en je zal zien en horen wat ze te vertellen heeft en spreekt jou niet naar jou mond toe

luc

Patricia, je hebt een echte gave! Wat je zegt klopt ook en kan ik op vertrouwen. Dank je wel voor u lieve woorden en het luistert oor.

Sarah

Ongelofelijk wat Patricia aanvoelt! Ik had een vraag via de mail over terugkerend contact en ze reageerde heel snel en spijker op zijn kop dat contact heel snel terug zou zijn in een ontmoeting! Het vervolg wacht ik met vertrouwen op en wat een warme vrouw ben jij tevens!

N

Dankje wel Patricia. Lieve vrouw, helpt graag en zit nog eens juist ook. X

Michelle

Zeer lieve vrouw. Geen vraag is te veel. Klopt vaak wat ze zegt, ook qua tijd. Favoriet!

E

Patricia,
Wel moet zeggen ik vo,dat het en aangenaam gesprek !! Ook vol humor maar ook rake punten, juist getext dus dit is al juist.
Bedankt en fijne werkweek.

Rita

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Patricia

PIN 2816

Dit is de profielpagina van paragnost Patricia. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven