Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam

Petrus - PIN 2602

Mijn naam is medium Petrus en ik ben 30 jaar actief als medium in het Paranormale. Mijn kenmerk is dat ik graag blanco het consult in ga, daarom heb ik het liefst dat u geen informatie vooraf geeft, maar gelijk uw vraag stelt. Op deze manier wordt ik niet beïnvloed door uw informatie vooraf, en kan ik een zo zuiver mogelijk consult geven. Let op mijn werk uren zijn ongeveer van 9u30 tot 18u en heel zelden in de avond. Op zaterdag tot 17u dan is het mijn weekeinde.

Bel Petrus op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Petrus

Lieve Petrus, dankjewel voor je liefdevol heartfelt energie en gesprek, je bent een mooi zuiver en fijn mens en medium. Liefs Diana.

Diane

Fijn gesprek met Petrus gehad over huisvesting/nieuwe woning. Veel tips gekregen en als dat huis er over een maand of 3 aan komt zal ik heel blij zijn.

Annemiek

Dag Petrus
Heb net gebeld met jou. Dank je hartelijk voor de uiteenzetting, mijn gevoel werd door jou bevestigd en ik heb veel meer inzicht gekregen. Je bent echt super. Nogmaals dank.

Anja

Heel duidelijke reading ik herken alles wat je zei. Weet nu ook hoe eraan te werken en wat er precies de oorzaak is van mijn huidige situatie. Bedankt

P

Je bent een eerlijk mens Petrus, je zegt exact hoe het zit ook als het niet positief is, Het is zo mooi hoe jij je spirituele gaven kan gebruiken, zet zo voort.

Gerda

Petrus, je heb mij heel goed geholpen. bedankt voor je mooie en wijze consult.

Frits

Wat fijn Petrus, altijd als ik jouw gesproken heb dan kan ik weer verder.
Je bent heel sterk in je kracht en verdiept je in anderen.
Jij bent zeker een aanraader voor iedereen omdat jouw gave erg veelzijdig is en omdat ik uit ervaring weet dat ik je altijd om hulp kan vragen.
Bedankt Patricia x.

Patricia

Heel fijn lief en kundig Paragnost, neemt je ook echt heel serieus en is begripvol. Maakt het niet mooier dan dat het is. Dankjewel Petrus

Saar

Heb je net gesproken over mijn grote liefde, je hebt meerdere keren gezegd dat we zielsverwanten zijn en dat we terug bij elkaar komen. Hij heeft alleen wat tijd nodig. Ik vertrouw erop dat het gaat uitkomen wat je vertelde. Ik voel me weer als herboren en heerlijk relaxed. Nogmaals dank voor je fijne consult.

Galina

Je bent een eerlijk en oprecht Paragnost Petrus. Je zegt hoe de vork in de steel steek, klaar en duidelijk. Dankjewel

Miriam

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Petrus

PIN 2602

Dit is de profielpagina van paragnost Petrus. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven