Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam

Romeo - PIN 2758

Ik ben medium Romeo. Door mijn gave en inzichten in de lenormand kaarten, kan ik jullie begeleiden en antwoorden geven op vele vragen zoals liefde, werk enz.... Een luisterend oor en een sterke energetische kracht bieden jullie rust en inzichten.

Bel Romeo op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Romeo

Romeo heeft enkele malen bevestigd dat mijn ex terug zou komen, ik had er eerlijk gezegd geen vertrouwen meer in. Ze is teruggekomen om te verbinden in de liefde.

fab

Romeo, je bent een topper. Zeer fijne man om naar te luisteren. Ik kan het iedereen aanraden. Één voorspelling is al uit gekomen. Ik blijf wachten op de rest. Liefs Janette.

Janette

Dankje wel Romeo, heeft mij compleet wakker geschud. Ik kan nog steeds niet geloven dat allemaal aan het uitkomen is. Je bent een goed helderziende.
Dank je voor je adviezen Hella.

Hella

Dankjewel Romeo, voor het gesprek! Het was heel fijn, je ziet dingen die je niet kan weten en wat je eerder zei is uitgekomen, up naar de rest! Je bent kort en krachtig, en haalt veel uit je reading... Liefs A.

A.

Dankjewel Romeo, vorige keer had jij mij verteld dat hij meer moeite ging doen en mij ging vertellen dat ik speciaal en belangrijk was. En dat klopt hij heeft mij dit letterlijk gezegd! In het begin is het altijd afwachten zoals ik al zei ernet haha, maar het kwam wel uit. Je bent heel goed en je houd niemand onnodig aan de lijn heb je een paar keer gebeld en je zei vaak het zelfde dit maakt je ook zuiver:) xxx lieve groetjes.

Anoniem

Romeo, klopt wat je zondag voorspelde! Dat hij snel ging sturen 2dagen later gebeurde het je zei ook dat het niet aan mij lag en klopt ook! Goed gezien! Ik bel je als je online komt...Liefs

A.

Lieve Romeo, bedankt voor je snelle reading. Je bent zo overtuigd over wat je ziet dat ik ook overtuigd ben! Shokran! :) Bel je snel weer terug, hopelijk met goed nieuws! x

Nadia

Dankjewel Lieve Romeo voor het gesprek u was duidelijk en snel!! Je houd ook niet onnodig iemand aan de lijn! Veel liefs A. X

Anoniem

Lieve Lieve Romeo, je bent voor mij echt de beste. Ik wil je zoveel bedanken na onze gesprekken. Wow, in 1 woord je bent te gek. Je hebt altijd gelijk al zolang ik je bel je zit er nooit naast, ongelofelijk. Jeetje, mijn respect heb je zeker. Ik heb het erg zwaar dat weet je maar elke keer trek je me er weer uit. Liefs Amelie.

Amelie

Woow romeo
Ik heb je deze avond gesproken en je zei dat er binnen de 2 dagen contact zou komen IVM mijn ex vriendin en dit is op deze avond nog gebeurd je bent een kanjer in tijd en advies
Chapeau dit had ik niet verwacht
Ik bel je gauw.

N

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Romeo

PIN 2758

Dit is de profielpagina van paragnost Romeo. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven