Welkom

De online pagina Paragnostamsterdam.nl is aan het laden...
paragnosten hulplijn Amsterdam

Valentine - PIN 2633

Mijn naam is Valentine medium en kaartlegster sinds 45 jaar, ik geef een eerlijk advies en toekomstvoorspelling op al uw levensvragen, aan de hand van de tarot kaarten rune en i ching, ik sta tot uw beschikking.

Liefs Valentine

Bel Valentine op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1717
  BE  0903 416 36

Getuigenissen Valentine

Dank voor de mooie inzichten. Mijn eerste ervaring met Valentine, heel aangenaam. Je bent echt heel goed en duidelijk. Dank je wel x Layna.

Layna

Lieve Valentine, dank je voor het Lieve gesprek. En de Mooie dingen die je me vertelde. Het is fijn dat je zo eerlijk bent en ook kon opnoemen waarom wat was en waarom het nu zo gaat. Het klopte dat er echt veel aan veranderen is. Ben zo blij dat het allemaal zo mooi en positief is geworden en nog veel mooie dingen gaan komen. Dankje lieve groet en dikke knuffel, Karin xx

Karin

Dank u wel Valentine voor het mooie consult. Ik hoop dat alle voorspellingen uitkomen. Ik hou je op de hoogte. Bedankt Trudy.

Trudy

Beste Valentine, bedankt voor alles wat je mijn verteld heeft over mijn man is uit gekomen.
Zo goed dat ik weet waar ik aan toe ben nu. veel liefs

Tasnime

Valentine heeft tot dusver voor een deel van haar verhaal al gelijk gehad. Ben heel benieuwd of de rest ook uit gaat komen. Ben er heel optimistisch over. Miranda.

Miranda

Valentine. jij bent echt een prachtige vrouw die mij steunt en mij altijd goed advies geeft over mijn situatie. Ik ken je nu ruim 6 maanden en telkens weer voel je de situatie zo goed aan dat ik na een paar weken het geen werkelijk meemaak die jij had voorspelt. Ik ben je echt gelijk al bij het eerste gesprek al gaan vertrouwen het voelt onwijs goed als ik je elke keer spreek. Tot gauw lieve vriendin. A

A

Valentine. Keer op keer blijf je hetzelfde zeggen. Het is teken dat het moet gebeuren ook al neemt het voldoende tijd in beslag. Je hebt al gelijk gekregen over andere zaken, dus vertrouw ik er ook op dat je uiteindelijk ook gelijk zal krijgen over hetgeen waar ik het meest naar verlang. Voel mij altijd beter als ik u gesproken heb.

Bedankt Natsscha.

Natascha

Lieve Valentine. Jij bent werkelijk mijn favoriete medium. Ik kijk altijd uit naar onze gesprekken ondanks dat ik je steeds het zelfde vraag. Liefs Annette.

Annette

Een zeer tevreden klant, dank voor je hulp Valentine. Van mij krijg je alle sterren van de hemel.
Liefs Charlene.

Charlene

lieve Valentine, bedankt voor alles. Bedankt voor de steun, de goede raad, het vertrouwen.
Ik voelde me elke keer beter als ik met jou gebeld had. Blijf dit nog lang doen, je doet het heel goed.
Lieve knuffels Diana.

Diana

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Valentine

PIN 2633

Dit is de profielpagina van paragnost Valentine. Op zoek naar een ander paragnost?
Ga dan naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven